Vigtigheden af ​​en pålidelig centrifugekurv til fjernelse af slim

indføre:

I kulmineindustrien producerer minedrift og forarbejdning af kul uundgåeligt slim, som er en blanding af vand og fine kulpartikler.For effektivt at adskille vandet fra slimet, spiller centrifugeskålen, såsom FC1200 centrifugeskålen, en afgørende rolle.Lad os dykke ned i detaljerne i denne vitale komponent og forstå dens betydning i kulmineprocessen.

FC1200 Centrifuge kurv:
FC1200 centrifugekurven, specifikt STMNFC1200-T1-1 modellen, er designet til effektivt at fjerne fugt og adskille kulslim fra ønskede kulpartikler.Dens komponenter er omhyggeligt konstrueret af holdbare materialer til at modstå belastningen af ​​kulmineindustrien.

1. Top hat:
Tophætten på centrifugetromlen er lavet af Q345B stål, med en ydre diameter (OD) på 850 mm, en indre diameter (ID) på 635 mm og en højde (H) på 62 mm.Den består af en enkelt svejset søm af flangen, hvilket sikrer robusthed og pålidelighed.

2. Drivflange:
Drivflangen er lavet af Q345B stål med en udvendig diameter på 1426 mm, en indvendig diameter på 1231 mm og en tykkelse (T) på 16 mm."X"-formede stødsvejsninger giver yderligere forstærkning for sømløs drift.

3. Skærm:
Skærmene er konstrueret af slidstærkt kiletråd og SS340-materiale for optimal styrke og slidstyrke.Skærmene er i en PW#120-konfiguration med en spaltestørrelse på 0,5 mm og er punktsvejset til SR250-stængerne med 25 mm-intervaller.Brugen af ​​disse veldesignede fire skærme forbedrer effektiviteten af ​​vand- og slimseparation.

4. Bær kegle:
Slidkeglen på centrifugeskålen er lavet af SS304 med en tykkelse på 12x100mm.Denne sliddel sikrer en lang levetid selv i barske driftsmiljøer.

5. Højde, halv vinkel, afstivnet lodret flad stang:
Højden på centrifugetromlen er 624 mm, og halvvinklen er 20°, hvilket kan realisere den bedste adskillelse af vand og slimpartikler.Forstærkede lodrette flade stænger lavet af Q235B stål med en tykkelse på 6 mm tjener som ekstra forstærkning og forbedrer kurvens strukturelle integritet.

Afslutningsvis:
Rollen af ​​centrifugekurve, især FC1200-modellen, i kulmineindustrien kan ikke undervurderes.Med sin robuste konstruktion, højeffektive slimseparationskomponenter og forstærkede konstruktion leverer den pålidelige resultater og sikrer ensartet drift.Da kulminedrift fortsat spiller en afgørende rolle i nutidens energisektor, kan vigtigheden af ​​at investere i en højkvalitets centrifugekurv som FC1200 ikke overvurderes.


Indlægstid: Sep-06-2023